Хосо Маки Сет

1200,00
Хосо Маки лосось, Хосо Маки угорь, Хосо Маки Креветка, Хосо Маки цыпленок, Хосо Маки огурец, Хосо Маки авокадо, 48 шт.
Click to order
Ваш заказ:
Total: 
Made on
Tilda